Головна » 2019 » Листопад » 20

     13.11.2019 року в закладі пройшов "Мовознавчий турнір" до Дня Української писемності та мови. У турнірі брали участь команди "Друзі мови" (учні 5 класу) та "Мовознавці" (учні 6-Б класу). 

     Цікавим був виступ команд, на якому вони представили себе, свої емблеми та девізи.

     Команди взяли участь у таких конкурсах:

1. Розминка "Тварини у казках"

2. Конкурс капітанів "Продовжимо прислів'я"

3. Конкурс-жарти для вболівальників

4. Конкурс "Швидкісний експрес"

5. Бліц-турнір "Як ти знаєш рідну мову"

     На цьому заході учні дізналися багато нових цікавих фактів про нашу рідну мову і мови інших країн, розвивали свої творчі й комунікативні здібності як школярів.

     Захід пройшов цікаво. Перемогла дружба.

... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: malka-n | Дата: 20.11.2019 | Коментарі (0)

     12.11.2019 року бібліотекарем закладу разом з учнями 2 класу (кл. керівник Любченко Ю.І.) та 3 класу (кл. керівник Гриненко Н.В.) було проведено свято "В народі хліб, мов матір, поважають".

     Учні познайомилися з історією виникнення хліба, звичаями та традиціями українського народу щодо хліба, з особливим ставленням нашого народу до хліба як до одного із символів України, правилами хлібного етикету. Вчителі виховували у учнів шану до хліба, повагу до праці людей, пов'язаних з виробництвом хліба, берегти пам'ять жертв голодомору, війни.

     Діти розповідали вірші, прислів'я, загадки, співали пісні, знайомилися з книгами, які розповідають про тяжку працю хліборобів. Кожен учень отримав пам'ятку про те, як і чому треба берегти хліб. А в кінці свята всі присутні смакували хлібними виробами.

... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: malka-n | Дата: 20.11.2019 | Коментарі (0)